Občanští demokraté pro Zlínský kraj

Jsme připraveni pracovat pro zlepšení vašeho každodenního života v kraji.

Zastavit současnou levicově-populistickou vládu, která se mimo jiné rozhodla šikanovat živnostníky, jejich rodiny i zaměstnance, a otočila se zády proti všem aktivním a pracovitým lidem. To je hlavní důvod, proč pro nadcházející parlamentní volby spojili občanští demokraté síly se Soukromníky. Ve Zlínském kraji dává tato spolupráce ještě o to větší smysl, že obě strany mají své zástupce v krajském zastupitelstvu, kde prosazují velmi podobné programy.

Ty vycházejí z detailní znalosti problémů regionu a jeho obyvatel – v obou týmech jsou starostové, podnikatelé, členové spolků a další, kdo dlouhodobě pracují pro rozvoj celého Zlínského kraje. Nyní chtějí obě strany pokračovat v úsilí za růst mezd všech zaměstnanců, v boji proti odstranění přebujelé byrokracie, ale také v budování lepších podmínek pro drobné živnostníky nebo malé obce pokračovat v dolní komoře parlamentu. „Na rozdíl od některých neslibujeme vzdušné zámky. Náš program má 190 konkrétních návrhů, jak zlepšit život v naší zemi i Zlínském kraji,“ dodává krajský lídr Stanislav Blaha.

Lídrem ODS s podporou Soukromníků je ve Zlínském kraji starosta Uherského Hradiště Stanislav Blaha. Dvojkou je další občanský demokrat, starosta Hulína Roman Hoza, na třetím místě kandiduje starostka slovácké obce Komňa Jana Křižková, která zastupuje Stranu soukromníků České republiky. První pětici doplňují kandidáti ODS Josef Slovák Milan Foukal.

Na kandidátní listině jsou i další velmi kvalitní kandidáti, kteří mají zkušenosti, zdravý rozum i jasnou vizi. Všichni Občanští demokraté i Soukromníci mají jasné představy, jakým směrem by se měla země ubírat v dalších letech. Máme mezi sebou lidi, kteří udělali za posledních pár let kus práce, který může vidět každý kolem sebe.